CHOCOLADETREATMENT MASSAGE

(rug en/of gezicht)

Een chocolademassage is een combinatie van een ontspannings- en een schoonheidsbehandeling die de huid verwent en het ouderdomsproces vertraagt. Het heerlijke effect van deze massagevorm is dat de huid en zintuigen zich volledig ontspannen.

Vanwege de kalmerende werking van de cacao wordt de huidstructuur beïnvloed. De cacao verzacht, voedt, hydrateert en beschermt de huid tegen veroudering. Dit komt omdat de cacao vrije radicalen opvangt en neutraliseert. Deze vrije radicalen krijgen we binnen via voedsel, en zijn verantwoordelijk voor de afbraak en het verouderingsproces van huidcellen.

In Cacao zit ook het stofje Theobromide. Deze stof zorgt ervoor dat het serotonine- en endorfineniveau in ons lichaam worden verhoogd. Dit zijn hormonen die de pijn onderdrukken en zorgen voor een goed gevoel.

Cacao bevat tevens mineralen en looizuur. Deze mineralen hebben een herstellend vermogen en looizuur heeft een afslankende werking. Dit is een pluspunt.

Deze massage wordt het meest uitgevoerd op de rug en in het gezicht. Nadat de warme chocoladepakking 20 minuten heeft ingewerkt, wordt de rug of het gezicht gemasseerd. Door de combinatie van warmte, de chocoladegeur en de massage zal je een gelukzalig en ontspannen gevoel ervaren.

Bij alle massagevormen is het raadzaam om na de massage goed te drinken om de afvalstoffen te verwijderen.