Huisregels en goed om te weten

Bij het boeken van een sessie bij Massage salon Relax a Day en/of bij binnenkomst, ga je akkoord met onze huisregels.

Afspraken kunnen kosteloos worden geannuleerd tot 24 uur van te voren. Daarna ben ik genoodzaakt om de volledige kosten in rekening te brengen. (In geval van overmacht zal de afspraak verzet worden naar een later tijdstip. Dit uiteraard in onderling overleg.)

Bij de eerste afspraak hebben we een kort intakegesprek. Alle informatie is strikt vertrouwelijk en zal niet aan derden worden verstrekt. Geef voor aanvang van de massage aan of je ergens last van hebt en/of ergens rekening mee moet worden gehouden m.b.t. je gezondheid, medisch of psychisch verleden of andere zaken die van belang zouden kunnen zijn.

Als je onder doktersbehandeling bent en/of medicijnen gebruikt, overleg dan altijd met de arts of je een massage mag ondergaan. Bij twijfel over een contra-indicatie kan mogelijk worden afgezien van behandeling.

Erotische massages worden onder geen enkele voorwaarde gegeven en zijn niet bespreekbaar.

Massagesalon Relax a Day is niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiƫle en/of immateriƫle schade die ontstaan is voor, tijdens en/of na het behandelen. Bij het maken van een afspraak en/of bij binnenkomst van Massagesalon Relax a Day, ga je akkoord met deze huisregels.

Dank voor je aandacht, ik hoop je snel te begroeten bij Massagesalon Relax a Day.